--> Астролог розповів, коли окупанти «закидають» Україну ракетами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астролог розповів, коли окупанти «закидають» Україну ракетами

5
Астролог розповів, коли окупанти «закидають» Україну ракетами
Український астролог Влад Росс назвав найнебезпечніші дні в серпні, коли росія буде нещадно мстити за вибухи в Новофедорівці, пише УНІАН.

«Найнебезпечніша ситуація буде поблизу 12 серпня (коли росія мститиме). У цей час на небі буде хрестова ситуація. Марс з'єднається з Ураном з одного боку, з іншого буде жорсткий квадрат Сатурна до Водолія, фактично буде знищено Сонце (це цар якоїсь країни або могутня влада) до вузла Кета. Це говорить про те, що 12 і 13 серпня в Україні можуть бути якісь великі катаклізми», - сказав Влад Росс.

Він додав, що і друга половина серпня нічого доброго нам не віщує. У цьому місяці можуть відбуватися найбільш катастрофічні ситуації, пов'язані з російською федерацією.

«Найближчі місяць буде дуже складним. Буде період, коли Уран буде розгортатися і йти в ретроградний рух між 23 і 25 серпня. Уран управляє росією. Тож 24 серпня, в День Незалежності, на Україну можуть летіти ракети. Це найнебезпечніший момент для застосування тактичного ядерного удару по Україні», - додав астролог.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По нас щодня ракети летять. Нічого нового .
Відповісти
Марс з Венерою що ви мелете шо ви курите та поїдьте в Харків і отрезвієте
Відповісти
Повний брід
Відповісти
Навіщо стабільно годувати новинами від шарлатанів?
Відповісти
Видання деградувало разом з його власником. !5-те століття... Сумно. А тому "астрологу" треба вирвати язик і по кисті відрубати руки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні