--> Арестович буде балотуватись у Президенти України: назвав одну умову | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Арестович буде балотуватись у Президенти України: назвав одну умову

1
-2
Арестович буде балотуватись у Президенти України: назвав одну умову
Якщо чинний голова держави Володимир Зеленський вирішить не балотуватися на другий термін, то нинішній радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович може подати свою кандидатуру на майбутніх президентських виборах.

Про це Арестович заявив в інтерв’ю Дмитру Гордону.

На питання щодо майбутньої політичної кар'єри він відповів:

"Я зараз скажу те, що нікому досі не казав. Всі кажуть про мій якийсь божевільний рейтинг. Але мій рейтинг, це рейтинг президента. Я себе від президента ніколи не відділяю. Я ніколи не підставляю людей, із якими працюю. Взагалі зараз ці розмови для мене взагалі не зовсім коректно вести. Якщо він (Зеленський – Delo.ua) піде на другий термін, я його підрізати не буду. (Якщо Зеленський не буде подаватися – Delo.ua), я піду. Я це розумію, як можливість зробити щось хороше для людей. Не як можливість монетизувати рейтинг".

В ході розмови він також спростував чутки про те, що нібито "він разом з радником голови ОП Михайлом Подоляком планують створити політичну партію".

Під час президентських виборів 2019-го одним з обіцянок Зеленського, було не йти на другий термін. Тоді він казав, що президент може виконати все задумане за одну каденцію, а під час неї не повинен думати про свої рейтинги на наступних виборах.

Однак в кінці 2021 року він повідомив, що все ще думає над тим, щоб піти на другий термін. Після повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого Зеленський більше не відповідав на питання щодо планів балотуватися в президенти знову.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде з нього президент як "з лайна куля"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні