--> Вночі в Білорусі лунали вибухи: що трапилося | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вночі в Білорусі лунали вибухи: що трапилося

0
5
Вночі в Білорусі лунали вибухи: що трапилося
Вночі, в районі аеродрому «Зябрівка», що у Білорусі, було чути вибухи та видно спалахи. За попередньою інформацією, за 10 хвилин було видно щонайменше 4 спалахи, повідомляє Беларускі Гаюн.

«З 00:25 по 00:32 були чутні вибухи, відчувалася <ударна> хвиля, кілька разів через суцільну хмарність <було видно> світлові проблиски. Напрямок — зябровський аеродром», - йдеться у повідомленні.

Сьогодні вранці, 11 серпня, прес-служба МО РБ прокоментувала вибухи та спалахи у районі аеродрому «Зябрівка» (Гомельський район), про які повідомлялося вночі.

Так, 10 серпня близько 23 години під час контрольного пробігу однієї з одиниць техніки після проведеної заміни двигуна сталося її займання. Особовим складом своєчасно вжито заходів щодо гасіння. Постраждалих немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні