--> Хто з оточення путіна був проти повномасштабної війни в України | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто з оточення путіна був проти повномасштабної війни в України

2
Хто з оточення путіна був проти повномасштабної війни в України
Ексдепутат Держдуми рф, бізнесмен Ілля Пономарьов розповів, хто з оточення путіна був проти війни, а хто навпаки підтримував вторгнення до України, пише Гордон.

«Я б сказав, повністю (ред. - підтримував війну) – мабуть, ніхто. Тобто я думаю, що людей, які, так скажімо, хвалилися і на цьому спекулювали, лише двоє. Це шойгу і патрушев. Єдина людина, яка висловилася відкрито проти війни в Раді безпеки, то був Козак (ред. - заступник керівника адміністрації президента росії). За що, відповідно, постраждав. Людина, яка намагалася м'яко відмовити путіна від ухвалення цього рішення, – це Сергій Наришкін», - розповів Пономарьов.

Він також додав, що Наришкін був «підсмажений на пательні» за те, що озвучив свою позицію публічно. Водночас Козак практично публічно про це сказав, витримав, але він єдиний, хто на Радбезі, ймовірно, проголосував проти.

«Але, за моєю інформацією, там було щось на кшталт голосування, і він єдиний проголосував проти», - зазначив ексдепутат Держдуми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це що, спроба відбілити "харошіх гуССкіх"? "хороший кацап-мертвий кацап"-це аксіома!
Відповісти
а може в них дружини з України були і там їхні тещі?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні