--> «Це було важливо для рф»: що змінилося після удару по аеродному у Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Це було важливо для рф»: що змінилося після удару по аеродному у Криму

1
«Це було важливо для рф»: що змінилося після удару по аеродному у Криму
Каспійська флотилія і Чорноморський флот ВМФ росії отримуватимуть менше повітряної підтримки внаслідок вибуху на аеродромі у Новофедорівці у тимчасово окупованому Криму, пише РБК-Україна.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнатповідомив, що довкола України постійно перебувають близько 20 російських літаків. Різні типи літаків здійснюють патрулювання 24 години на добу.

«Ці літаки здійснювали більше патрулювання, а також завдавали ударів авіаційними ракетами, такими як Х-59, Х-58, можливо Х-31, які злітали з аеродрому у Новофедорівці та часто курсували до острова Зміїний, коли він ще був під окупацією, та надавали повітряну підтримку тим флотам - Чорноморському та Каспійському. Це було важливо для окупантів, тепер вони будуть отримувати менше підтримки», - зазначив Ігнат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба там ще "бавовни" влаштувати, щоб ще менше було повітряної підтримки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні