--> У Луцьку з вікна випала однорічна дитина: вона померла у реанімації | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з вікна випала однорічна дитина: вона померла у реанімації

0
У Луцьку з вікна випала однорічна дитина: вона померла у реанімації
9 серпня 2022 року у місті Луцьк у відділенні реанімації одного із медичних закладів померла однорічна дитина. Вона випала з вікна дев'ятого поверху, пише 12 канал.

Дитина, перебуваючи в кімнаті квартири без нагляду дорослих, вилізла на батарею біля вікна, потім на підвіконня і через необережність випала з відчиненого вікна дев’ятого поверху будинку.

Батько в цей час перебував на кухні, матір вийшла в іншу кімнату. Почувши звук вікна, що відкривається, батьки забігли в кімнату, проте дитини там вже не було. На момент події з хлопчиком в кімнаті перебувала малолітня сестра, яка гралася.

Батьки дитини раніше не притягувалися до адміністративної відповідальності, не перебувають на обліку служби у справах дітей.

Про це повідомила начальниця сектору ювенальної превенції ГУНП у Волинській області Інна Остапович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні