--> Росія не збирається закінчувати війну - посол США в ОНН | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росія не збирається закінчувати війну - посол США в ОНН

1
Росія не збирається закінчувати війну - посол США в ОНН
росія не хоче завершувати війну шляхом переговорів.

Про це у п'ятницю в Гані під час турне африканськими країнами сказала посол США при ООН Лінда Томас-Грінфілд, передає Укрінформ.

"Я чула від декого, що африканці не хочуть, щоб на них тиснули з вимогою обрати одну зі сторін чи підтримати певну позицію. Я розумію це. Ніхто із нас не хоче повторення холодної війни. І африканці мають право визначати свою зовнішньополітичну позицію без тиску та маніпуляцій, без погроз", – сказала вона під час виступу.

При цьому вона попросила зрозуміти, що саме через росію, а не через Україну, десятки мільйонів африканців опинилися перед загрозою голоду.

"Я чула, як багато африканських лідерів кажуть, що вони хочуть дипломатичного завершення цієї війни. І ми не можемо з цим не погодитися. москві та Києву потрібно буде знайти способи жити разом у мирі. Розбіжності завжди краще вирішувати за столом переговорів, а не на полі бою. На жаль, ми не бачимо жодних ознак того, що росія готова прийняти дипломатичне рішення", – сказала пані посол.

Вона додала, що діалог та переговори мають відбуватися на умовах, які визначить український народ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закінчення війни-це перемога України!!! Все інше від лукавого.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні