Окупанти забирають в українців землю та бізнес і змушують оформляти паспорти рф

0
Окупанти забирають в українців землю та бізнес і змушують оформляти паспорти рф
На тимчасово окупованих територіях України росіяни продовжують примусову паспортизацію українського населення, повідомляє українська розвідка.

За їх даними, для мешканців Мелітополя та його околиць окупанти оприлюднили вимоги щодо «земельних паїв» — їх треба переоформити, а зробити це можна тільки за наявності російського паспорта. Якщо цього не зробити, то землю просто забирають.

Також окупанти встановили, що з початку вересня цього року номерні знаки українського зразка будуть змінені на тимчасові з подальшим переоформленням. Переоформити можно знову ж таки тільки з паспортом рф.

На виїзді з міста на блок-постах окупанти продовжують посилено перевіряти чоловіків, зокрема оглядати татуювання.

Тим часом на окупованій території Херсонщини «міністр аграрної політики Херсонської області» ковальов закликає сільгоспвиробників реєструвати діяльність і сплачувати «податки» за законодавством рф. Тих, хто відмовиться, позбавлятимуть права власності земельними ділянками, а власників агробізнесу висилати за межі регіону.

У місті Кам’янське окупаційна адміністрація переводить діяльність місцевого бізнесу на податкові стандарти згідно законодавства рф.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні