Людей із Донецької області евакуюють на Волинь

6
Людей із Донецької області евакуюють на Волинь
Кабінет міністрів розпорядився провести обов'язкову евакуацію населення з Донецької області до безпечних районів 13 областей.

Йдеться про Вінницьку, Волинську, Житомирську, Закарпатську, Івано-Франківську, Кіровоградську, Львівську, Полтавську, Рівненську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську та Чернівецьку області, пише Радіо Свобода.

Згідно з розпорядженням №679 від 2 серпня, уряд доручив головам облдержадміністрацій разом із Міністерством оборони, Міністерством розвитку громад і територій, Мінінфраструктури, Міністерством з реінтеграції тимчасово окупованих територій, МВС, Нацполіцією, ДСНС, за участі СБУ, «Укрзалізниці» організувати та провести обов'язкову евакуацію.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вата Їде на Волинь(
Відповісти
Нащо вони нам треба ті кацапи? Тошнить від їх мови! Хай шурують в росію!
Відповісти
А нам тошнить від бендер,які сидять біля телевізора,і думають що до них війна не прийде,яка у нас на Донбасі,бог усе бачить.
Відповісти
Нащо вони нам треба ті кацапи? Тошнить від їх мови! Хай шурують в росію!
Відповісти
А потім на Волині вручають повістки ?
Відповісти
Але ж убогі коментатори , люди від війни евакуйовуються. Встиду взагалі немає. Краще прикласти зусиль і спробувати пояснити евакуйованим що краще розмовляти рідною українською мовою.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні