--> США може бити по терористам в різних країнах: на черзі карлик із кремля? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

США може бити по терористам в різних країнах: на черзі карлик із кремля?

1
США може бити по терористам в різних країнах: на черзі карлик із кремля?
За необхідності президент США Джо Байден може провести подібну до ліквідації ватажка Аль-Каїди операцію проти будь-якого терористичного угруповання.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг координатора зі стратегічних комунікацій в Раді національної безпеки при Білому домі Джона Кірбі.

Кірбі зазначив, що США будуть продовжувати нарощувати свої можливості в антитерористичних операціях, в тому числі в інших країнах.

"Цей удар продемонстрував, наскільки серйозні у нас можливості, наскільки серйозно ми готові захищати наші інтереси. Якщо ми знову помітимо загрозу Америці з боку Аль-Каїди або будь-якого терористичного угруповання, президент залишає за собою право вжити подібних заходів знову", - заявив він.

Він також зазначив, що в Афганістані і в цілому в цьому регіоні залишаються представники ядра Аль-Каїди та інших терористичних угруповань. І додав, що тероризм становить загрозу не тільки американцям, а й іншим країнам.

Як повідомлялося, США провели контртерористичну операцію, в ході якої вбили лідера "Аль-Каїди" Аймана аль-Завахірі. Його ліквідували ударом безпілотника. Президент США Джо Байден підтвердив інформацію про ліквідацію лідера "Аль-Каїди".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
взяти живим і віддати Азовцям
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні