--> Контрнаступ пішов: ЗСУ звільнили від окупантів пів сотні населених пунктів на Херсонщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Контрнаступ пішов: ЗСУ звільнили від окупантів пів сотні населених пунктів на Херсонщині

0
Контрнаступ пішов: ЗСУ звільнили від окупантів пів сотні населених пунктів на Херсонщині
На Херсонщині деокуповано 46 населених пунктів, але населенню все одно бажано евакуюватися до безпечніших регіонів до повного звільнення області.

Джерело: виконувач обов'язків голови Херсонської обласної військової адміністрації Дмитро Бутрій, якого цитує "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "На Херсонщині сьогодні вже деокуповано 46 населених пунктів, більша частина – це на півночі (області), яка межує із Дніпропетровською областю та трохи на півдні, на кордоні з Миколаївською областю".

Деталі: За словами Бутрія, на деокупованій території "є села, які практично зруйновані на 90% - вони і сьогодні перебувають під постійним обстрілом, населення переважно виїхало".

На брифінгу 1 серпня в.о. глави ОВА наголосив, що ситуація в Херсонській області критична. Він вкотре закликав мешканців евакуюватися до безпечніших регіонів.

Пряма мова: "Щоб убезпечити себе, я… рекомендую евакуюватися на більш безпечні території до звільнення області".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні