У Польщі собака відкусив дитині вухо

1
У Польщі собака відкусив дитині вухо
Собака підбіг до 10-річного хлопчика, який грався на пляжі, і відкусив йому шматок вуха, – повідомили в поліції, пише inPoland.

Це сталося на озері в гміні Залево у Вармінсько-Мазурському воєводстві. Зараз правоохоронці встановлюють точні обставини події. За попередніми даними, 10-річний підліток грався на пляжі з друзями. У якийсь момент з невідомої причини пес підбіг до хлопчика і відкусив йому шматок вуха. Власниця тварини намагалася відтягнути тварину, але було вже запізно.

Правоохоронці встановили, що жінка в цей момент засмагала, лежачи на пляжі, а її пес був поруч. На хлопчика напала собака породи акіта. Дитину з важким пораненням доправили до лікарні Ольштина.

У поліції нагадують, що за собаку завжди відповідає власник, який зобов’язаний «виявляти особливу обережність» у поводженні з твариною. За бездоглядне ставлення до собаки, внаслідок якого інша особа була покусана, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від одного до десяти років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що небудь у вас є мізги?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні