--> Чому російську армію «паралізувало» в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому російську армію «паралізувало» в Україні

0
Чому російську армію «паралізувало» в Україні
Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що російські війська в Україні знаходяться в «дуже складному становищі», додавши, що стратегія президента росії володимира путіна схожа на прогін його військ через м'ясорубку, пише УНІАН.

Воллес зазначив, що «за будь-якими критеріями росія знаходиться у становищі, коли вона не досягла своїх основних цілей. Це призвело до величезних втрат і жертв».

На його думку, росія «безумовно не в змозі окупувати країну. Вони можуть продовжувати вбивати без розбору і руйнувати на ходу, але це не перемога».

«Путін не змінив свого бажання окупувати всю Україну, взяти Київ і Одесу, але його армія фактично паралізована величезними втратами. Понад 25 тисяч загиблих. Може, удвічі більше поранених», - сказав британський міністр.

Він порівняв нинішню тактику росії з Першою світовою війною, сказавши: «Коли я кажу про м'ясорубку, що вони і роблять, це те, що вони вдаються до свого роду радянської тактики, коли масивна російська м'ясорубка рухається дуже повільно на кілька метрів (не миль!) на добу, в деяких місцях».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні