Астролог розповів, коли росія почне благати закінчити війну

2
Астролог розповів, коли росія почне благати закінчити війну
Відомий астролог Влад Росс розповів, що Кримський міст може бути підбитий вже в серпні 2022 року. Це відбудеться приблизно в той же час, як і звільнення окупованого Херсона, пише Главред.

«Таким чином, всі символи перемоги володимира путіна перестануть існувати. Акела промахнувся. Хоча навіть не так... Акела обісрався. А тому Акелу можна скинути», - сказав Росс.

Він додав, що незабаром війна перенесеться на територію росії.

«Тільки після цього росіяни зрозуміють, що війну потрібно закінчувати, і з вересня вони на колінах почнуть просити Україну завершити війну. У росії в листопаді пропонуватимуть повернутися до кордонів, що були до 24 лютого. Ось тільки Україна не погодиться на це – вона наполягатиме на звільненні всього півдня і Донбасу», - додав експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіщо піар шарлатанам?
Відповісти
вранці розвеселила стаття, і особливо її назва
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні