--> У Львові оголосили штормове попередження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Львові оголосили штормове попередження

0
У Львові оголосили штормове попередження
На вівторок, 26 липня на території Львівської області синоптики оголосили штормове попередження. У другій половині дня очікуються грози, пориви північно-західного вітру, місцями шквали 15 -20 м/с, та град, пише Твоє Місто.

Так, 26 липня погоду визначатиме теплий сектор циклону з центром над Скандинавією, та вдень вплив атмосферних фронтів з заходу.

По Львову та області прогнозують мінливу хмарність, без опадів, лише в другій в другій половині дня короткочасні дощі (зливного характеру), грози, й подекуди град. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний, 7 – 12 м/с, в другій половині дня пориви, місцями шквали 15 – 20 м/с. Температура на території області вночі 11 – 16°, вдень 29 – 34° тепла. По Львову температура вночі 12 – 14°, вдень 31 – 33° тепла.

Також мешканців попереджають про погіршення видимості в дощі, тумані 500 – 1000 м.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні