Найкращий кондиціонер який врятує вас у спекотні дні*

0
0
Найкращий кондиціонер який врятує вас у спекотні дні*
Влітку, коли позначки термометрів показують максимальні температури, організм зазнає великого навантаження. Іноді висока температура може призвести до теплового виснаження. Є й інші чинники, які загрожуючи нашому здоров'ю під час спеки. Враховуючи аномальні градуси, які були зафіксовані за останні кілька місяців дуже важливо подбати про охолодження. Комфорт та здоров'я це те, без чого людям буває дуже важко, саме тому варто задуматись над купівлею кондиціонера https://norfin.com.ua/ua/ecoflow-wave/.

Насправді вибрати кондиціонер – завдання не просте. Адже на ринку "кліматичної" техніки представлено тисячі різних моделей, які так чи інакше різняться між собою потужностями та своїм функціоналом. Переносний кондиціонер EcoFlow Wave створений для забезпечення комфорту під час подорожей та відпочинку на природі.

З технічної точки зору – розробці немає аналогів. Незалежно від того, чи використовуєте ви його вдень або вночі в наметі, це чудовий спосіб відпочити від спекотних літніх днів, насолоджуючись прогулянкою на свіжому повітрі. Переможіть спеку цього літа із новітньою лінійкою портативних кондиціонерів від EcoFlow.

EcoFlow Wave потрібно лише вісім хвилин, щоб знизити температуру, у просторі розміром 8м², від 30℃ до 24℃.

Серед представлених на ринку девайсів, які охолоджують усе навколо себе дуже мало портативних та "легких", однак при всій своїй неймовірній потужності EcoFlow Wave є саме таким. Він досить легкий, адже важить всього 17,5 кг. Ви можете легко взяти його з собою в дорогу. До того ж, кондиціонер не потребує встановлення, а РК-екран та програма дозволяють легко керувати його налаштуваннями.

Розумний кондиціонер: Налаштуйте EcoFlow Wave на роботу протягом заданого часу. Після закінчення таймера пристрій автоматично вимкнеться.

Універсальний і потужний: EcoFlow Wave виконує подвійну функцію як внутрішнього, так і зовнішнього кондиціонера, тому ви можете використовувати його по-різному. Він видає 1200 Вт, забезпечуючи холодопродуктивність до 4000 БТІ.

Економія енергії: Можна використовувати EcoFlow Wave у режимі вентилятора, щоб забезпечити високу циркуляцію повітря без підвищеного споживання енергії.

Ви можете контролювати та навіть автоматизувати операції на відстані за допомогою програми EcoFlow. Ця програма спрощує керування пристроєм, а також вносить корективи та налаштування. Це відмінний спосіб розширити його функціональність та простоту, і це, звичайно ж, відкриває двері для додаткових функцій програмного забезпечення. Підтримується керування як Bluetooth, так і WiFi.

EcoFlow Wave
EcoFlow Wave


EcoFlow Wave
EcoFlow Wave


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні