--> На війні загинув волинянин: його просять зустріти живим коридором. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На війні загинув волинянин: його просять зустріти живим коридором. ФОТО

0
На війні загинув волинянин: його просять зустріти живим коридором. ФОТО
Сьодні 24 липня 2022 року у місто Рожище привезуть тіло старшого солдата мотопіхотного батальйону Володимира Коваленка, йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Прибуття кортежу очікують в обідню пору. Жителів рожищенської громади просять створити живий коридор, щоб віддати шану полеглому землякові.

«Просимо мешканців громади створити живий коридор, щоб зустріти полеглого Героя. Сьогодні, 24 липня, Рожищенська громада у скорботі зустрічає загиблого захисника України – 37-річного рожищанина Коваленка Володимира Олександровича»,– йдеться у повідомленні.

Прибуття кортежу з тілом загиблого очікується у місті Рожище орієнтовно о 14 годині. Містянпросять вийти на центральну вулицю Незалежності (від залізничного переїзду) та вздовж до вулиці Спортивна, 16 створити живий коридор, аби гідно зустріти загиблого Героя.

Старший солдат Володимир Коваленко загинув на Донеччині. Чин похорону відбудеться сьогодні, 24 липня, о 15 год.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні