Легендарний гурт Imagine Dragons допомагатиме Україні: стали амбасадором United24

0
Легендарний гурт Imagine Dragons допомагатиме Україні: стали амбасадором United24
Музичний рок-гурт Imagine Dragons став амбасадором платформи United24, він просуватиме напрямок медичної допомоги. Про це повідомляє УНН з посиланням на президента України Володимира Зеленського та United24 у Telegram.

Цитата

"Легендарні Imagine Dragons стали амбасадорами платформи United24. Гурт просуватиме напрямок медичної допомоги. І спочатку вони підтримають збір на швидкі, який розпочала Олена Зеленська. У 2018 році ви вперше відвідали нашу країну. У 2022-му продовжуєте робити максимум, щоб голос України звучав у всьому світі. Дякую вам за це!", - зазначив президент.

Деталі

Оголошення партнерства і обговорення деталей співпраці відбулось під час онлайн-дзвінка з президентом України Володимиром Зеленським. Володарі Grammy приєднаються до Андрія Шевченка, Еліни Світоліної та Лієва Шрайбера й популяризуватимуть напрям "Медична допомога".

Як відомо, американський мультиплатиновий гурт з аншлагом виступив в Україні на "Олімпійському" 2018 року і мав виступати знову 2022-го. Через війну концерт довелося перенести. Натомість музиканти виступили на телемарафоні Save Ukraine.

"А тепер їхній фронтмен Ден Рейнольдс майже не розлучається з українським прапором і регулярно присвячує Україні пісні під час світового турне. Дуже раді новому партнерству та вітаємо Imagine Dragons у зірковій команді U24!", - йдеться в повідомленні United24.

Доповнення

За підсумками двох місяців роботи державної благодійної платформи United24 було зібрано на потреби України понад два мільярди гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні