--> Справжнє літо з високою температурою: якої погоди очікувати на Волині 21 липня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Справжнє літо з високою температурою: якої погоди очікувати на Волині 21 липня

0
Справжнє літо з високою температурою: якої погоди очікувати на Волині 21 липня
Синоптикиня Наталія Діденко повідомила, що після досить свіжої погоди, як для літа, спека поступово знову повернеться в Україну - 21 липня стовпчики термометрів почнуть рости, і надалі очікуються теплі сонячні дні, пише Апостроф.

Так, у четвер, найнижчою буде температура на сході та північному сході, зокрема, на Сумщині, Харківщині, Луганщині, Полтавщині - +20+24 градуси. У Донецькій області повітря прогріється до +26+28 градусів.

У той же час, найвищою передбачається температура повітря у західних областях, на Одещині та Миколаївщині – вона становитиме +26+31 градус.

За словами синоптикині, вітер у четвер очікується північно-західний, 5-10 метрів за секунду, у східних областях та у південній частині можливі штормові пориви до 15-20 метрів за секунду..

«Надалі в Україні пануватиме справжнє хороше літо, з високою температурою повітря, проте не надмірною спекою», - резюмувала синоптик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні