Путін зізнався, що вкрав українське зерно

0
Путін зізнався, що вкрав українське зерно
Путін уже не приховує, що краде українське зерно, і пропонує «обмінювати» його на зняття санкцій із рф, пише телеграм-канал УНІАН.

Про це він заявив під час візиту до Ірану до зустрічі з президентом Туреччини, та додав, що США мають зняти всі обмеження на експорт російського зерна, «якщо хочуть покращити ситуацію на ринку продовольства».

«Ми сприятимемо вивезенню українського зерна, але виходимо з того, що всі обмеження, пов'язані з постачанням російського зерна, будуть зняті. Ніхто не заперечував досі. У тому числі американські партнери», - цинічно заявив російський терорист-президент.

Крім того, путін повідомив про збільшення російського експорту зернових цього року з 30 мільйонів тонн зерна до 50 мільйонів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні