Українська авіація знищує росіян

0
Українська авіація знищує росіян
Повітряні сили ЗСУ завдали результативного авіаудару по позиціях російської окупаційної армії

17 липня Повітряні сили Збройних сил України завдали результативного авіаудару по позиціях російських окупантів. Українська авіація за добу знищила 20 одиниць техніки, три десятки рашистів, командно-спостережний пункт роти та взводний опорний пункт. У якому саме регіоні було завдано удару не уточнюється, пише Мета.

У Командуванні Повітряних сил ЗСУ зазначають, що з початку повномасштабного вторгнення російської федерації українська авіація завдала по позиціях рашистів понад 1750 групових авіаударів. У пресслужбі командування зазначають:

Ударні групи штурмовиків та бомбардувальників, під прикриттям винищувальної авіації Повітряних Сил, продовжують доносити до окупантів переконливі аргументи у вигляді бомб та ракет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні