Заради 15 тисяч гривень двоє братів вбили подружжя

0
Заради 15 тисяч гривень двоє братів вбили подружжя
14 липня, вранці у дачному будинку в селі Ставчани, що на Буковині, виявили мертвими чоловіка та жінку з тілесними ушкодженнями, що вказували на насильницьку смерть загиблих, пише Медіа агентство АСС.

Оперативники карного розшуку та слідчі ГУНП в Чернівецькій області встановили особи зловмисників.

Оглядаючи тіла потерпілих, судово-медичний експерт виявив травми голови: перелом основи черепа у 82-річного чоловіка та відкриту черепно-мозкову травму в його 79-річної дружини.

Правоохоронцям вдалося швидко встановити особи правопорушників – двох місцевих жителів, рідних братів 26 та 18 років. З’ясувалося, що зловмисники навідалися до пенсіонерів вночі з метою заволодіння їхнім майном. Однак не розраховували, що господарі будуть вдома.

Брати завдали удари обухом сокири по голові пенсіонерам, унаслідок яких вони померли. Знаряддя злочину зловмисники сховали у власному домогосподарстві. Чоловіки забрали гроші і інше майно – попередньо на загальну суму 15 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали зловмисників та вилучили речові докази, зокрема знаряддя вбивства. Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили затриманим про підозри у скоєнні злочинів.

Їм загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу затриманим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні