У Італії можуть заборонити постачати Україні необхідне озброєння

1
У Італії можуть заборонити постачати Україні необхідне озброєння
Політична криза в Італії, яка спровокована через можливу відставку прем’єр-міністра Маріо Драгі, може не дозволити повноцінно допомагати Україні у її боротьбі проти російської агресії. Зокрема, йдеться про постачання необхідного озброєння, пише РБК-Україна.

Італійський міністр звинуватив критиків Драгі в тому, що вони виконують роботу глави Кремля Володимира Путіна і закликав партії не валити уряд під час голосування за недовіру наступного тижня в парламенті.

«Росіяни прямо зараз святкують те, що домоглися падіння ще одного західного уряду. Тепер я сумніваюся, що ми зможемо надіслати зброю Україні. Це одна з багатьох серйозних проблем», - сказав Ді Майо.

Він заявив, якщо уряд розвалиться, він продовжуватиме виконувати обов’язки з обмеженими повноваженнями до виборів,

«Це може призвести до паралічу, оскільки в уряду не буде повноважень продовжувати озброювати Україну, допомагати сім’ям із кризою вартості життя або підписувати нові газові угоди для створення запасів у випадку, якщо росія перекриє крани», - зазначив міністр.

Він також підкреслив, що саме прем'єр Драгі є одним із найбільш жорстких західних лідерів, які протистоять політиці путіна.

«Оскільки Італія є ключовим членом західного альянсу, який протистоїть вторгненню росії в Україну, Драгі був одним із перших, хто запропонував жорсткі санкції та заморожування російських валютних резервів, а також підтримав кандидатство України в ЄС», - зауважив міністр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще одна "кансєрва".Хоча вони і гітлера підтримували. Нічого дивного
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні