Як санкції діють на росію

0
Як санкції діють на росію
Найбільше постраждав експорт Росії. Також у ЄС припускають, що виробництво у Росії цього року скоротиться на 10,4%.

Антиросійські санкції Євросоюзу поступово починають бити по російській економіці. Найбільше постраждав експорт Росії. Про це у п'ятницю, 15 липня, повідомляє Swissinfo з посиланням на джерела з-поміж експертів комісії ЄС, пише Корреспондент.

Експерти підтвердили, що адресні торгові обмеження наразі впливають на російські експортні операції. Їхній обсяг до війни становив понад 73 мільярди євро на рік, що близько 48% від попереднього експорту РФ до ЄС.

Крім того, протягом чотирьох місяців з початку війни російські активи на суму близько 13,8 мільярда євро були заморожені. Зокрема, це кошти російських олігархів, прихильників та спонсорів режиму президента Росії Володимира Путіна. Росіяни також не можуть отримати доступу до мільярдних резервів російського Центробанку.

"Наявні дані дуже чітко показують, що санкції працюють. Незважаючи на відносно короткий проміжок часу, відповідного впливу на економіку Росії вже досягнуто. Також зрозуміло, що згодом наслідки стануть ще сильнішими", - сказав виданню високопосадовець ЄС на умовах анонімності.

Також ЄС припускає, що виробництво Росії цього року скоротиться на 10,4%.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні