Росіяни поширюють в Україні новий фейк

0
-8
Росіяни поширюють в Україні новий фейк
Російські пропагандисти цього тижня намагалася показати нібито розкол західного суспільства у питанні підтримки України, пише Слово і Діло.

Зокрема, пропагандисти поширили матеріали Daily Banner, BB-CNTV, які, посилаючись начебто на The Sunday Times, писали, що серед країн НАТО спостерігається «розкол щодо ставлення до війни в Україні». Крім цього, лояльний до росії американський військовий аналітик Скотт Ріттер назвав саміт НАТО, на якому рф визнали найбільшою загрозою безпеці Заходу, «спробою Альянсу нагадати про своє існування».

Також кремлівські медіа, посилаючись на заяву депутата Європарламенту Тьєрі Маріані, писали про марність витрат на післявоєнне відновлення України. Тоді як американський науковець Дуг Бендоу продовжує наполягати на тому, що припинення постачання Україні озброєння – єдиний шлях до миру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні