Що відбуватиметься в Україні до кінця липня

0
0
Що відбуватиметься в Україні до кінця липня
Голова українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан спрогнозував, як розвиватимуться події на фронті після захоплення Лисичанська — останнього великого міста Луганської області, пише НВ.

«Що буде в найближчі дні, буде залежати від того, наскільки швидко ворог буде поповнюватися, перегруповуватися для наступу. Звичайно, що йому потрібен час для того, щоб підтягнути резерви. Звичайно, що в його планах було на наших плечах, тобто зайти швидко, нахрапом і атакувати Слов’янськ. Наразі бачимо, що йому це не вдається, але він ці спроби не полишатиме», — переконаний Кузан.

Наскільки швидко росія буде нас атакувати, на думку експерта, визначить протидія Збройних сил України, зокрема артилерії.

«До кінця липня — це той гарячий період, те вікно можливостей, яке розглядає для себе ворог для того, щоб радикально змінити ситуацію на фронті, тому він буде використовувати всі свої сили для того, щоб тиснути. Нам треба підготуватися не просто до найближчих днів, а навіть до найближчих тижнів тиску ворога, який, я впевнений, витримають наші Збройні сили», — зазначив Кузан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні