--> Росіянам у Туреччині дякують за байрактари для українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіянам у Туреччині дякують за байрактари для українців

0
-2
Росіянам у Туреччині дякують за байрактари для українців
У Туреччині російські туристи масово отримують листівки із жартівливою подякою за фінансування виробництва бойових БПЛА для України, пише УНІАН.

Російські туристи в Туреччині почали отримувати листівки з жартівливою подякою за те, що спонсорують виробництво турецьких безпілотників для ЗСУ.

Текст листівки надруковані російською мовою і проілюстровані фотографією "Байрактара".

"Дякую від народу України за те, що фінансуєте виробництво Байрактарів. Адже податки від вашого відпочинку підуть і на виробництво турецьких безпілотників, які будуть передані ЗСУ", - йдеться в тексті.



Нагадаємо, завод Baykar найближчим часом буде зосереджений тільки на замовленнях України. Глава Міноборони Рєзніков зазначив, що Україна законтрактувала майже всі потужності виробника "Байрактарів".

Він нагадав, що компанія Baykar "вже вдруге передає своїх "пташок" ЗСУ абсолютно безкоштовно", а "всі кошти, зібрані волонтерами, можуть бути використані ними на інші корисні і важливі речі". При цьому Резніков назвав безпілотник шановним членом "збройового клубу" ЗСУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні