--> Показали рекордний урожай чорниць. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показали рекордний урожай чорниць. ВІДЕО

2
4
Показали рекордний урожай чорниць. ВІДЕО
Цьогоріч на Рівненщині сезон збору чорниць розпочався не без складнощів. Зокрема, регіони, де мешканці Полісся звикли збирати ягоди - закриті для відвідування. Таке рішення у області прийняли задля безпеки громадян, пише Рівне медіа.

Однак, урожай чорних ягід все одно тішить збирачів.

Так, мешканка Вараша Валентина Веремчук показала у мережі галявину з чорницями, яку називають ягідник. Вся територія ділянки у сосновому лісі вкрита кущами чорниць.

Збирати ягоди, за словами жінки, не просто. Потрібно низько нахилятися і носити відра. Однак, жінка сприймає все з позитивом та радіє лісовим краєвидам.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ціна на чорниці також рекордна. полішня все нажертись не може
Відповісти
Немає цього року урожаю чорниць, чорниці дуже маленькі як дроб 16, ті, що не достигли пообсипалися, ті що спілі як шарпеї в зморшках, спека висушила. Минулого року можна було набрати руками відро, цього року 5 - 6 літрів, навіть на відео видно, що ягідка ягідку шукає. Бачу автор відео великий "професіонал" в зборі чорниць! А, скептик, можете поїхати в ліс назбирати, в лісі взагалі вам буде безкоштовно ягода і поліщуки вас бідного обдирати не будуть. Які ж люди таки скоти!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні