--> Командир ЗСУ звернувся до українців | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Командир ЗСУ звернувся до українців

12
65
Командир ЗСУ звернувся до українців
Багато людей, які виїхали за кордон або перебувають у більш-менш спокійніших містах України, мають почуття провини за те, що продовжують робити звичні для них речі – ходити в заклади, бачитись з друзями чи дивитись серіали, пише 24 канал.

Командир відділення у 68 бригаді Збройних Сил України Павло Вишебаба звернувся до таких людей та закликав не почуватися винними, оскільки всі не можуть бути на фронті.

Він запевнив, що продовжуючи жити нормальне життя, ви точно не образите тих, хто перебуває «по ту сторону» та воює.

«Ми прекрасно розуміємо, що всі не можуть бути на фронті. У нас зараз 1 чоловік на фронті, 9 – в тилу. Будь ласка, працюйте, їжте круасани в кафе, живіть повним життям. Насолоджуйтесь цими хвилинами. Можливо, буде ротація, і ми поїдемо й також з'їмо свої круасани», – звернувся воїн.

Тому наголосив – усі трагічні настрої зараз потрібно відкинути. Вишебаба сказав, що після перемоги ми про всіх загадаємо. Однак зараз ми маємо бути натхненні, піднесені, єдині та звитяжні, щоб побороти ворога.

«Наше завдання зараз – бути максимально ефективними. Чи можемо такою бути людина, яка психологічно придушена. Тому ми зобов'язані піднімати свій бойовий дух і бути постійно в настрої, працювати і допомагати фронту задля тих, хто вже загинув і зараз працює на перемогу. Якщо для цього вам порібно піти в кафе і з'їсти круасан – їжте на здоров'я», – сказав командир.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
65

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Командир правий,тільки з ким виграти війну коли забирають примусово? Не вміють вбивати! І на війні не буде з них толку! Що то за вояки які ,,не хочуть, не можна таких брати на війну!!
Відповісти
Правильно- один зі зброєю на передовій, а 9 в тилу , повинні забезпечувати того одного. . Тобто працювати , на перемогу ,
Воїнам потрібна зброя , їжа ,одяг , вони повинні бути забезпечені всім необхідним. І це маємо робити ми в тилу
Відповісти
Та ніхто не біжить на передову кожен хоче жити, зніміть примусову мобілізацію і всі побачать правду, армія повинна набиратись з добровольців
Відповісти
Згоден х вами
Відповісти
Люди ви що ! Яка примусова мобілізація? Ви про що таке пишете. Якщо ти є Українець і проживаєш тут то ти маєш розуміти що є закон про захист своєї країни коли вона цього потребує . А не ви видумуєте щось собі самі. Це просто сором примусової мобілізації в Україні не існує все згідно закону держави у якій ви солодко проживаєте. І якщо уже сталася така ситуація що наша держава потребує захисту від ворога. То не потрібно ховатися і думати що вас це мине.
Відповісти
Згоден. Але цей закон повинен діяти на всіх громадян країни. А коли бачиш, як "лисий" з Кварталу 95 каже, що він НЕ ХОЧЕ йти до армії , то чому хтось інший повинен виконувати цей закон?
Відповісти
Так, пиздуй, чого, повітря,портиш!!!!
За жидів,ьрихунів ,ПЦУ які проявили себе як злочинці,рейдери ,ЗАХВАТЧИКИ ХРАМІВ,
ЩЕ ТОБІ ПРИВЕСТИ, ПРИКЛАДИ,КОРУМПОВАНІ 6ОЛОВИ ВІЙ.АДМ. КОМАНДИР 14 ЯКИЙ ПІАРИТЬСЯ ,НА ВСЬОМУ ТА МАЄ НАЙБІЛЬШЕ ВБИТИХ ОФІЦЕРІВ, ТА РЯДОВИХ. ЙДИ І ВОЮЙ. ПРОПАГАНДОН.А ЖМДИ БУДУТЬ ЖИТИ,ТА СЛАДКО ,ЇБТИ 6ОЇВ
Відповісти
На простых не подготовленных мужиках войну не победить,снять бронь с депутатов и их сынков тогда можно о чем то говорить а на патриотизме далеко не выедишь
Відповісти
Депутат та їхні дітки жеруть круасани по європах ! А я за свою мінімалку і тут на круасани не піду.Зніміть бронь з ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ ,яких є 7 міліонів сцикунів і дармоїдів!!!!!!!От тоді прості хлопці побачать хоч якусь справедливість!!!!
Відповісти
А чому про держслужбовців коментар видаляєте!? 7 мільйонів дармоїдів сидять по кабінетах і в них бронь!
Відповісти
пробачьте,але це не повинно бути так,що одні гуляють а інші вмирають, да є люди, що потрібні в тилу, але я знаю уродів,що ні де не роблять сидять на шиі у иатері і не йдуть на фронт розбиратися треба зараз.
Відповісти
Он такой же командир как я сталевар .Он с Краматорска , чё видосики из под Киева , шарятся по городам , ряженые клоуны , воевать боятся и не умеют
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні