Міста України, які росіяни будуть атакувати найближчим часом

2
-4
Міста України, які росіяни будуть атакувати найближчим часом
Росія перемістить головний акцент у своїй війні в Україні на спробу захопити всю Донецьку область після захоплення Луганщини, заявив губернатор Луганської області Сергій Гайдай, пише GSMinfo.

Гайдай очікує, що місто Слов’янськ і місто Бахмут, зокрема, зазнають серйозної атаки, оскільки Росія намагається взяти під повний контроль Донбас.

Росія заявляє, що встановила повний контроль над Луганською областю після того, як українські війська відступили від розбомбленого міста Лисичанськ, хоча Гайдай сказав, що бої тривають у двох невеликих селах.

«Втрата Луганської області дуже болюча, тому що це територія України. Для мене особисто це особливе. Це Батьківщина, де я народився, і я очолюю область. З точки зору військових – погано залишати позиції, але нічого критичного немає. Треба виграти війну, а не битву за Лисичанськ. Це дуже боляче, але це не програш війни», - сказав Гайдай.

За його словами, відхід із Лисичанська був «централізованим» і організованим, необхідним для збереження життя українських військових, яким загрожувало оточення.

«Все ж таки для них ціль №1 – це Донецька область. Під удар потраплять Слов’янськ і Бахмут – Бахмут вже почали дуже сильно обстрілювати».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли ДПСУ назвуть депутатів України від Волині, облради та Луцької міської ради, які втекли за кордон
Відповісти
Як дпсу може назвати може назвати депутатів і чиновників коли вони всі одна корумпована команда
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні