--> Скільки дітей вбила росія в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки дітей вбила росія в Україні

0
-7
Скільки дітей вбила росія в Україні
Станом на ранок 2 липня понад 984 дитини постраждали в Україні через російську агресію. Серед них – 344 дитини загинули, ще 640 отримали поранення.

Ці цифри не остаточні, оскільки продовжують встановлювати кількість у місцях ведення бойових дій, на звільнених і тимчасово захоплених територіях. Про це повідомив Офіс генерального прокурора в Telegram.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 340, Харківській – 185, Київській – 116, Чернігівській – 68, Луганській – 61, Миколаївській – 53, Херсонській – 52 та Запорізькій – 31.

"1 липня внаслідок авіаудару ворога по цивільній інфраструктурі міста Бахмут Донецької області отримав поранення 11-річний хлопчик. Також стало відомо, що внаслідок ракетного обстрілу збройними силами РФ 27 червня ТЦ "Амстор" міста Кременчука Полтавської області постраждала 9-річна дитина", – зазначила пресслужба.

Також за добу зросла кількість потерпілих у результаті ракетної атаки Білгород-Дністровського району Одеської області 1 липня.

"Протягом дня стало відомо, що ще одна дитина загинула та троє отримали травми: 2-річна дівчинка й двоє хлопчиків віком 8 і 13 років. Стан двох дітей вкрай важкий", – додали в Офісі генпрокурора.

Через бомбардування та обстріли російськими загарбниками пошкоджено 2102 заклади освіти. З них 215 – зруйновані повністю.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні