Астролог розповів, коли на Україну чекають кардинальні зміни

0
1
Астролог розповів, коли на Україну чекають кардинальні зміни
Відомий астролог Валентина Віттрок стверджує, що в кінці липня і на початку серпня українцям слід бути максимально обережними - буде підвищена небезпека, пише УНІАН.

Однак саме серпень принесе кардинальні зміни в нинішній ситуації. Про це експерт повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Плутон для 4-го будинку (це будинок Батьківщини, землі, нерухомості) може означати руйнування, військові дії, але також кардинальні зміни, ремонт. Взагалі, Уран заходить в будинок Батьківщини України на кілька років, це може означати переформатування країни, наприклад створення нової Союзної держави - Польща/ Україна/ Литва. Тобто в наступні роки може виникнути нова держава на основі особистих свобод з Національною самоідентифікацією, також цілком ймовірно входження в Євросоюз і зміна грошей - перехід на Євро», - стверджує Віттрок.

Астрологиня зазначає, що на початку серпня спантеличує квадрат натального Плутона до транзитного Сатурну який стоїть на Місяці (душа українського народу) в натальній карті України.

«Тяжкий тягар розрухи, кармічні уроки, щось йде в небуття як віджилий матеріал. Смерть і трансформація, на жаль, мають місце. Однак транзит білого місяця у Водолії на Місяці України також потрібно враховувати як роботу ангела-хранителя», - резюмувала Валентина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні