Росія й надалі битиме по місцях великого скупчення українів

1
-2
Росія й надалі битиме по місцях великого скупчення українів
росія майже напевно продовжить завдавати ракетні удари по Україні, намагаючись завадити постачанням для ЗСУ на фронт. Найімовірніше, в рф ігноруватимуть жертви серед цивільних внаслідок своїх атак.
Про це йдеться в огляді звіту розвідки Великої Британії, пише Громадське.

У розвідці вважають, що росіяни 27 червня, можливо, хотіли поцілити в інфраструктурний об'єкт у Кременчуці, але через неточність влучили у торговий центр, що спричинило масові жертви серед цивільних.

Неточність російських ударів на великій відстані вже раніше призводила до масових жертв, зокрема на залізничному вокзалі у Краматорську 9 квітня. Тоді загинула 61 людина.

Надалі, на думку розвідників, російське військове командування, швидше за все, вважатиме прийнятним високий рівень побічної шкоди, коли відчуватиме військову необхідність для удару по цілі.

«Майже напевно, що Росія продовжить завдавати ударів, намагаючись перешкодити постачання українських фронтових сил», — йдеться у звіті.

А дефіцит у росії сучаснішої високоточної ударної зброї та непрофесійність планувальників ударів призведуть до майбутніх жертв серед цивільних.

Крім ракетних ударів вглиб країни, російські війська поступово просуваються в оточенні Лисичанська. З 25 червня окупанти просунулись на 2 км біля Лисичанського нафтопереробного заводу, на південь від міста.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авжеж , летючого залізяччя в них ще багато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні