Білорусь стягує військову техніку до українського кордону

1
Білорусь стягує військову техніку до українського кордону
Уранці 27 червня в Гомелі з боку залізничної станції "Гомель-Непарний" у напрямку "Гомель-Пасажирський" пройшов ешелон із військовою технікою.

Усього в білоруському Гомелі сьогодні було помічено не менше 35 одиниць техніки. Пише ТСН.

На платформах їхали: не менше 17 танків, 18 одиниць САУ 2С1 "Гвоздика" і два цільнометалевих вагони, в останніх може перевозитися особовий склад. Фахівці припускать, техніка має вигляд такої, яку зняли зі зберігання (різнобарвна і пошарпана).

Пізніше, в районі 13:30, цей ешелон був помічений вже в Новобілицькому районі Гомеля біля Храму Олександра Невського у русі.

У повідомленні наголошується, що хоч цей залізничний шлях і веде в напрямку України, але він глухокутний. А це означає, що одразу на виїзді з Гомеля може проводитися розвантаження цієї техніки або ешелон перевезуть в іншому напрямку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже бульбашам так кортить стати "дерунами"! Тож гондурасики вас репараціями задушимо!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні