--> Як зекономити заряд батареї телефона | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як зекономити заряд батареї телефона

0
-2
Як зекономити заряд батареї телефона
Щоб ваш смартфон не підвів вас у найневідповідніший момент, розрядившись і вимкнувшись, треба правильно «доглядати» за акумулятором і вміти правильно його заряджати, пише Телеграф.

Як заощадити заряд батареї

Перше — потрібно періодично вмикати режим енергоощадження, так батарея буде розряджатися повільніше.

По-друге, бажано відключити автоматичне оновлення додатків, адже навіть коли ви телефоном не користуєтеся, воно "з’їдатиме" заряд.

Третє — якщо зараз вам не потрібен Wi-Fi, мобільний інтернет, GPS або Bluetooth, їх краще відключити. Ці функції дуже витрачають заряд.

І, по-четверте, необхідно знизити рівень яскравості екрана, а також налаштувати його автовідключення.

Також пам’ятайте, що одна з головних помилок практично всіх користувачів мобільних телефонів – це нічна зарядка. Акумулятор заряджається всього за кілька годин, а частина ночі, що залишилася, знаходиться під напругою, що згубно позначається на гаджеті і його терміні придатності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні