За ніч прилетіли десятки ракет

0
2
За ніч прилетіли десятки ракет
Російські окупанти не полишають надій зламати бойовий дух українців нещадними обстрілами.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Живицький. Пише Київ 24.

“Постраждали території чотирьох громад Сумщини: Юнаківська, Білопільська, Краснопільська та Шалигінська. Загалом за сьогодні росіяни випустили понад 150 снарядів і мін. (…) На території сіл (Краснопільської – ІФ) громади пошкоджено приватні господарські споруди, водонапірну вежу, ферму. Одна людина загинула, одна – у лікарні”, – написав Живицький у телеграм-каналі в неділю ввечері.

Також росіяни обстріляли Чугуївську громаду, двоє мешканців загинули, один поранений. Про це повідомила мер Чугуєва Галина Мінаєва. За її словами, внаслідок обістрілів спалахнула пожежа. Мінаєва закликала жителів району перебувати в укриттях.

Неспокійно пройшла і ніч у Харкові. Знову сирени та вибухи, які розпочались після 23 години, не давали спати харків’янам. Росіяни, за попередньою інформацією, запускали ракети з Бєлгорода. Однак наразі остаточних даних про кількість прильотів – немає.

Цієї ночі ворожі ракети також дісталися Одещини. Авіаудар завдавали з літаків Ту-22М, повідомляє ОК “Південь”. Ціллю рашистів став житловий квартал. Попередньо, є руйнування і загоряння кількох житлових будинків. За інформацією на цю годину, постраждало шестеро осіб, серед них – одна дитина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні