--> Росіяни знищують Донецьку область | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни знищують Донецьку область

0
0
Росіяни знищують Донецьку область
Запекла битва за Донбас триває. Російський агресор не припиняє обстріли та спроби захопити території Донецької та Луганської областей повністю.

Про ситуацію на передовій відзвітував Генеральний штаб Збройних сил України в ранковому зведенні 25 червня.

Зокрема, на Слов'янському напрямку країна-агресорка Росія зосереджує основні сили на наступі в напрямку населених пунктів Довгеньке та Долина. Російські окупанти обстріляли позиції українських бійців поблизу Нової Дмитрівки, Хрестища, Дібровного та Богородичного. Намагаються штурмувати в напрямку Довгеньке – Мазанівка. Бій триває. Також ворог завдав авіаудару неподалік Дібровного.

"На Донецькому напрямку противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів та проведенні перегрупування військ. На Краматорському напрямку активних дій не вів. Здійснював вогневе ураження наших підрозділів з мінометів та реактивної артилерії у районах Райгородка і Стародубівки", – зазначили в Генштабі.

На Сіверськодонецькому напрямку окупанти обстрілювали зі ствольної артилерії райони населених пунктів Лисичанськ, Спірне та Вовчоярівка. Бомбили з літака в районі Лисичанська, також намагалися блокувати місто з півдня.

Аби витіснити українські підрозділи, загарбники штурмували в районах населених пунктів Метьолкіне, Сиротине та Воронове.

"На Бахмутському напрямку українські воїни зупинили ворожий наступ у напрямку Володимирівка – Покровське. Після вогневого впливу противник відійшов. Підрозділами зі складу 5-ї загальновійськової армії окупанти ведуть наступ в напрямку Пилипчатине – Покровське, бойові дії тривають. У напрямку Роти – Вершина ворог просунувся на один кілометр", – додали.

Окупанти намагаються на Авдіївському, Курахівському та Новопавлівському напрямках скувати дії українських бійців та утримати зайняті рубежі. На Запорізькому напрямку росіяни ведуть оборону.

"Ворог намагався взяти під контроль ділянку дороги Ясинувата – Костянтинівка: вів бій у напрямку Василівка – Кам'янка. Наші захисники дали рішучу відсіч. Противник з втратами відступив", – повідомили в Генштабі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні