Крадуть в пенсіонерів під час війни

0
8
Крадуть в пенсіонерів під час війни
Витратив гроші пенсіонерки на спиртне: Правоохоронці затримали чоловіка, який скористався довірою літньої жінки

Пише поліція Черкаської області.

Пенсіонерка дала гроші на покупку товару натомість, чоловік їх витратив на власні потреби. За фактом шахрайства слідчі відкрили кримінальне провадження.

70-річна жителька Тального на Черкащині звернулася до поліції із заявою про шахрайство. Жінка розповіла, що до неї прийшов чоловік й запропонував свою допомогу по господарству. Оскільки пенсіонерці потрібно було здійснити покупки, вона дала гроші чоловіку на придбання кухонної мийки. Натомість 27-річний тальнівчанин привласнив понад півтори тисячі гривень та витратив їх на спритне.

За фактом шахрайства слідчі Звенигородського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Слідство триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні