Сімей з дітьми просять евакуюватися з міста

1
0
Сімей з дітьми просять евакуюватися з міста
Міська голова Чугуєва, що на Харківщині Галина Мінаєва зазначила, що через обстріли міста окупантами, вона наполегливо просить евакуюватися, пише Слобідський край.

«Таких обстрілів у нас не було з початку війни. Рішення про евакуацію сьогодні кожен повинен приймати сам. Але якщо у когось є можливість побути у тихому та безпечному місці, особливо з дітками – я б поїхала, на їх місці. Аби зберегти життя та здоров'я наших дітей… Тому, я наполегливо прошу, у кого є можливість перечекати ці жахливі дні в іншому місці, зробіть це», - наголосила міська голова.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скажіть хто небуть, за що воюють москалі? Щоб перетворити усе в руїну і казати що це уже росія це якась зараза інопланетна напала на планету може вони не люди?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні