--> Лукашенко може дати росії зробити воєнну базу біля кордону з Україною - ГЕНШТАБ ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко може дати росії зробити воєнну базу біля кордону з Україною - ГЕНШТАБ ЗСУ

0
Лукашенко може дати росії зробити воєнну базу біля кордону з Україною - ГЕНШТАБ ЗСУ
Через великі втрати у техніці росіян, озброєння їм можуть надати білоруси. Також не виключено, що територію Білорусі біля українського кордону держава-агресорка використає для своєї воєнної бази.

Пише 24 канал.

Про це повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов. Оскільки Білорусь мало використовували свою техніку, то вона у значно кращому стані, аніж в Росії.

Білоруська техніка може опинитись на Донецькому або Херсонському напрямках
Не виключено, зауважив Громов, що згодом білоруське озброєння та техніка може опинитись в Україні, наприклад, – на Донецькому або Херсонському напрямках.

У Генштабі зазначили, що на території колишнього аеродрому "Зябровка" в Гомельській області, це Чернігівський напрямок, активно проводять заходи з будівництва військової інфраструктури.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні