--> Українцям почали виплачувати по 450 гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українцям почали виплачувати по 450 гривень

0
-1
Українцям почали виплачувати по 450 гривень
Жителі України, які безкоштовно надали прихисток внутрішнім переселенцям, щомісяця можуть отримувати компенсацію у розмірі 450 гривень. Її вже почала виплачувати Міжнародна федерація Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, повідомляє прес-служба Національного банку.

Допомогу можуть отримати власники житлових приміщень, які безоплатно розміщують у них внутрішньо переміщених осіб (гість повинен мати статус ВПО).

Розмір компенсації – 14,77 грн за одну особу на добу, 450 грн за одну особу на місяць. Кошти будуть перераховані переказом на банківський рахунок через платіжну систему PrivatMoney.

Як отримати компенсацію

Зареєструвати своє житло на сайті: не пізніше наступного дня подати заяву до органів місцевого самоврядування (виконавчого комітету), вказавши ім'я та по батькові кожного з розміщених осіб та додавши копії документів, що засвідчують їх особи.

У день припинення розміщення внутрішньо переміщеної особи або зміни їх кількості подати заяву з інформацією про зміну переліку мешканців.

Звернутися до виконавчого комітету сільської, селищної, міської ради за місцем розташування житлового приміщення для отримання грошової допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні