22 червня - Кирило Сонцеворот: що сьогодні не можна робити

0
-3
22 червня - Кирило Сонцеворот: що сьогодні не можна робити
Православна церква 22 червня відзначає день пам'яті преподобного Олександра, який з юнацьких років був шанувальником християнства, пише УНІАН.

Прикмети 22 червня

жито цвіте - пора косити і сушити сіно;
ворони часто каркають - скоро підуть дощі;
мурахи метушаться навколо мурашника - погода буде спекотною;
суниця дозріла - овес висаджувати вже пізно.

Що сьогодні не можна робити

За старих часів вважалося, що в Кирилів день будь-які роботи з рослинами будуть невдалими. З цієї причини сьогодні не можна нічого робити в саду і на грядках. Народні повір'я свідчать, що в цей день не можна ні з ким ділитися своїми планами - не збудуться. Також заборонено лаятися, пліткувати і заздрити.

Що можна робити 22 червня

Кирило Сонцеворот - свято, в яке можна здійснити всі свої мрії. Сьогодні ще триває День літнього сонцестояння, тому ви можете сміливо загадувати бажання і отримувати енергію сонця. Навіть слов'яни здавна проводили обряди, "задобрюючи" Сонце заради гарного врожаю. Православні віруючі в цей день можуть сходити до церкви і поставити свічку за благополуччя і здоров'я своїх близьких.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні