MакДональдс повертається до України

1
2
MакДональдс повертається до України
Міністерство закордонних справ України спілкується з компанією McDonald’s про можливість відновити роботу мережі в Україні, повідомив у своєму Facebook глава МЗС Дмитро Кулеба.

Пише Зерно.

«Я знаю один «безпрограшний» варіант, як зробити дітей щасливими: замовити доставку з «МакДо». Я люблю готувати вдома, але «МакДо» – це окремий ритуал для дітей», – написав він.

Посадовець нагадав, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого компанія зупинила роботу в нашій країні. Втім Кулеба висловив переконання від усього відомства, що зараз є умови для відновлення роботи.

«Кілька тижнів тому ми встановили зв’язок з українським офісом, а потім – і зі штаб-квартирою McDonald’s у США. Ми також порушили це питання в офіційних контактах з урядом США, адже «МакДо» є одним із найбільш відомих американських брендів. Процес рухається», – вказав чиновник.

Нагадаємо, в Україні McDonald’s працював з 1997 року, на наших теренах налічувалось понад 100 закладів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журнал "Эксперт" готов подсказать вам в выборе службы дезинфекции для уничтожения тараканов, клопов, клещей. Служба дезинфеции Изосепт, о которой описывает журнал, вполне оправдывает Ожидания. Служба располаается в Москве и имеет хорошую репутацию, среди заказчиков. Большие скидки на работы, работа по по договору - все это дает право называть санэпидемстанцию эталоном дезслужб.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні