--> Проти кого насправді воюватиме білоруська армія | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Проти кого насправді воюватиме білоруська армія

2
4
Проти кого насправді воюватиме білоруська армія
Відомий астролог Влад Росс, на запитання, що зірки пророкують лукашенку зазначив, що на натальній карті самопроголошеного президента повна ганьба та повалення, пише Апостроф.

«Такій людині взагалі вірити не можна з тієї простої причини, що вона набрала на виборах 30%, потім собі щось домалювала. Він повністю поплив. Він навіть не знає, проти кого застосувати свою армію, яка десь біля Київської області передислокувалась. Кудись іде - то в одному напрямку, потім у іншому», - зазначив астролог.

За словами Росса, лукашенко наступатиме зі своєю армією у ролі переможця. Якщо українська армія почне перемагати, ми раптом несподівано всі дізнаються, що білоруська армія піде воювати проти росії.

«Лукашенко не хоче допустити тієї ситуації, яка має статися восени. А це референдум про приєднання білорусі до російської федерації. Він цього точно не допустить. Принаймні це наш союзник до осені. І, звичайно, його син Коля у синьому костюмі зі своєю подругою у жовтій сукні на випускному показав, який пріоритет у лукашенка на даний момент. Він за Україну.

Але лукашенко - це та політична тварина, дні якої пораховані. Я думаю, після повалення путіна летальний кінець чекає і на самого Лукашенка. Залишилось йому недовго жити», - наголосив експерт.

Влад Росс каже, що період 2021-2022 років – це повалення тих політиків, які перебували понад 20 років при владі.

«Лукашенко та путін теж скоро підуть у небуття, їх не буде. Всі керманичі, які були по 20-30 років, підуть найближчим часом», - завершив Росс.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бля! З такими "союзниками" і ворогів не треба!
Відповісти
брат бля....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні