Чи приєднається лукашенко до війни в Україні на боці рф

0
7
Чи приєднається лукашенко до війни в Україні на боці рф
У Інституті вивчення війни повідомили, що наразі існує дуже низька ймовірність того, що білорусь вступить у війну України на боці росії, пише ISW.

Збройні сили білорусі 14 червня розпочали командно-штабні навчання, спрямовані на перевірку спроможності командування та управління.

Начальник Управління матеріально-технічного забезпечення Збройних сил білорусі генерал-майор Андрій Бурдико повідомив, що до навчання залучатимуть військове управління, невизначені військові частини та організації матеріально-технічного забезпечення, які спрямовані на підвищення злагодженості командно-адміністративного та матеріально-технічного забезпечення для підвищення загального рівня підготовки та практичні навички особового складу у «динамічно мінливому середовищі».

Незважаючи на початок цих навчань, білорусь навряд чи приєднається до війни в Україні через загрозу внутрішніх заворушень, з якою зіткнеться президент олександр лукашенко. Будь-який вступ білорусі у війну також, ймовірно, спровокує подальші руйнівні санкції проти білорусі. Будь-який непідтриманий білоруський напад на північну Україну, ймовірно, буде вкрай неефективним, а якість білоруських військ залишиться низькою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні