--> Чоловік через ревнощі вбив двох людей, а тіла заховав у підвалі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік через ревнощі вбив двох людей, а тіла заховав у підвалі. ФОТО

0
-8
Чоловік через ревнощі вбив двох людей, а тіла заховав у підвалі. ФОТО
Інцидент стався у Кам’янець-Подільському районі. Мешканка одного з сіл на початку червня повідомила правоохоронців про зникнення її 30-річного сина, яке сталося ще 22 травня.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Хмельницької області.

Під час пошуку зниклого поліція встановила, що напередодні чоловік відпочивав зі знайомою. Втім, і вона зникла теж. А також ще одним товаришем.

Згодом в полі за селом Жванець знайшли покинутий автомобіль зниклого чоловіка. Крім того, оперативники отримали інформацію про ймовірну причетність до їхнього зникнення 30-річного раніше судимого товариша, з яким вони відпочивали. За місцем його проживання слідчі провели обшук його житла. У підвальному приміщенні виявили жіноче та чоловіче тіла з ознаки насильницької смерті.

За попередньою інформацією, усі троє разом розпивали алкоголь. Через ревнощів між чоловіками виникла бійка. Під час неї осподар будинку металевим розвідним ключем смертельно вдарив свого опонента. Жінка намагалась розборонити чоловіків. Втім, зловмисник і її вдарив розвідним ключем по голові. Потерпіла померла на місці події.

Щоб приховати злочин, зловмисник сховав тіла у підвалі будинку, де мешкав. Крім того, він ретельно прибрав оселю і втік. Опитані мешканці розповіли, що бачили схожого чоловіка в сусідньому населеному пункті. Виявиломя, що підозрюваний гостював у знайомого в сусідньому селі. У скоєному він зізнався та детально розповів про події того дня.

Слідчі затримали чоловіка. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі відкрили провадження за статтею "умисне вбивство двох або більше осіб". Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні