У Лисичанську військові рф вбили 6-річну дитину

0
1
У Лисичанську військові рф вбили 6-річну дитину
Сєвєродонецьк стримує рашистську навалу, а Лисичанськ потерпає від рясних обстрілів, в результаті чого загинула шестирічна дитина.

Про це очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай повідомив в ефірі телемарафону 12 червня.

"Два мости, що ведуть до Сєвєродонецька, зруйновано рашистами. Третій - цілий день під обстрілами, він старий та критично аварійний, вантажівки ним пересуватися не можуть - великий ризик обвалу. В разі руйнування цього шляхопроводу - обласний центр буде відрізано", - розповів він.

За словами Гайдая, військові готові до будь-якого розвитку подій.

"Евакуації з Сєвєродонецька наразі немає. Зважаючи на останні події, єдиний варіант виходу з міста - це пішки вцілілим мостом, бо автобуси не проїдуть - але це вкрай небезпечно. Ми проробляємо можливість евакуації з обласного центру з Іриною Верещук. Маємо надію, що організований вихід з міста стане можливим, але для цього маємо отримати гарантії безпеки", - додав очільник Луганської ОВА.

Крім того, армія РФ потужно обстрілює Лисичанськ.

"Сьогодні від ворожого вогню загинула шестирічна дитина", - повідомив Гайдай.

Важкі бої тривають і у Гірській громаді. Тим часом, додав очільник Луганської ОВА, на території заводу "Азот" у Сєвєродонецьку залишаються близько 500 мирних мешканців, з них 40 - це діти. Іноді військовим вдається когось евакуювати.

"Загрози оточення наших військ на Луганщині немає", - стверджує Гайдай.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні