Росіянам, які воюють проти України, не вистачає їжі та спорядження — Reuters

0
4
Росіянам, які воюють проти України, не вистачає їжі та спорядження — Reuters
Російські військові, розміщені на базі у місті Валуйки, Білгородській області, на кордоні з Україною, стикаються з нестачею їжі, одягу та спорядження.

Про це повідомляє Reuters.

Британська військова розвідка і Пентагон в опублікованих оцінках стверджують, що російська кампанія сповільнена через проблеми з постачанням продуктів харчування та палива, а також необхідними послугами для її військ.

Мати одного із солдатів, якого відправили воювати проти України, розповіла, що двічі з лютого приїжджала у Валуйки, щоб привезти їжу для підрозділу сина через брак пайків.
За її словами, у деяких солдатів у військовій частині були чоботи з підошвами, що відвалилися, і полотняні куртки з бавовняною прокладкою, які не можуть зігріти.

Місцева мешканка Ольга Лукіна, чий чоловік служить у розвідувальному підрозділі країни-агресора, розповіла, що розвідникам не вистачає безпілотників та обладнання нічного бачення, а іншим частинам потрібна їжа, дизельне паливо, а також "десь помитися і випрати одяг".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні