Лавров нахамив журналісту у відповідь на питання про вкрадене в Україні. ВІДЕО

1
2
Лавров нахамив журналісту у відповідь на питання про вкрадене в Україні. ВІДЕО
Міністр закордонних стправ рф Сергій Лавров під час пре-конференції у Туреччині нахамив у відповідь на жорстке запитання журналіста про те, що з вкраденого в Україні, крім зерна, росії вдалося продати.

Так росЗМІ розповсюдили відео, на якому журналіст запитав у Лаврова про вкрадене в українців.

"У вас увесь час голова болить про те, де б щось поцупити, і думаєте, що всі так чинять?", - почав свою відповідь Лавров.

Він зазначив, що в Україні рф займається реалізацією цілей, які були оголошені публічно - "позбавити схід України від тиску неонацистського режиму".

"А зерно може вільно транспортуватись у пункти призначення. З боку росії жодних перешкод немає. Для цього потрібно, щоб пан Зеленський дав команду, якщо він ще чимось там командує, щоб дозволили іноземним та українським судам вийти у Чорне море", – заявив Лавров.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: коментувати можуть тільки зареєстровані (премодерація)
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пиз**ть як троцький! "Сам дурак"-все в стилі лаврова-кацапії.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні