На росії не виключають введення військ ОДКБ в Україну: пояснення

1
-1
На росії не виключають введення військ ОДКБ в Україну: пояснення
Голова оборонного комітету Держдуми Картаполов заявив, що «миротворці» ОДКБ можуть бути затребувані у «ЛНР», «ДНР» та на інших окупованих територіях України, пише телеграм-канал 12 канал.

Організація договору про колективну безпеку - це військово-політична міжнародна організація, до якої входять білорусь, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, росія, Таджикистан.

Раніше путін заявляв, що на осінь заплановано цілу серію спільних військових навчань ОДКБ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так , здається *уйло залучивши "треті країни" таки прагне розпочати третю світову. Ботоксний геть головою тронувся. Пора його в тому бункері похоронити, бо добром таке не закінчиться.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні